Poznáme finalistov prestížnej súťaže v čapovaní piva

 
Súťaž Národné Finále Heineken Star Serve, ktorú pre profesionálov za barovými pultami vyhlásila v apríli spoločnosť HEINEKEN Slovensko, už pozná svojich finalistov. Registrovaní barmani majú za sebou tréning s Martinom „Melom“ Melišom, ktorý sa ako jediný Slovák hrdí titulom Heineken Draught master. Po absolvovaní tréningu nasledovalo hodnotenie barmanov odbornými „komisármi“ počas tajných návštev v ich domovských podnikoch. Na základe výsledkov hodnotenia do finále postupuje 16 profesionálnych barmanov, ktorí si svoje schopnosti a zručnosti v čapovaní piva Heineken zmerajú počas finálového večera 22. septembra 2016 v bratislavskom River´s Clube. Víťaz súťaže získa titul Majster v čapovaní piva Heineken.
Cesta do Národného finále Heineken Star Serve barmanom trvala takmer 4 mesiace a pozostávala z viacerých krokov. Monika Kottmanová, Horeca Development Manager v spoločnosti HEINEKEN Slovensko hovorí: „Pre všetkých barmanov zaregistrovaných do súťaže sme zorganizovali spolu šesť tréningových stretnutí s Martinom Melom Melišom po celom Slovensku. Okrem rituálu čapovania piva Heineken Star Serve sa prihlásení barmani dozvedeli aj mnoho zaujímavých informácií o pive, o značke Heineken, o samotnej súťaži a tiež absolvovali profesionálny photoshooting, ktorý bol pre nich jedinečným zážitkom.“
Ďalším krokom boli tzv. „Happy hour“ v podnikoch, v ktorých registrovaní barmani pracujú. „Vo vyťažených časoch počas štvrtka, piatka alebo soboty sme v rámci akcie danému podniku ponúkli čapované pivo za zvýhodnenú cenu. Podporili sme tak barmana a ponúkli mu priestor, aby mohol trénovať v reálnych podmienkach na Národné finále. Majster v čapovaní piva Heineken totiž musí nielen perfektne ovládať 5 krokov dokonalého čapovania piva Heineken, ale aj v stresujúcich momentoch ho čapovať a podávať s úsmevom na perách,“ vysvetľuje zámer aktivity Monika Kottmanová.
Počas Happy Hours navštívili podnik inkognito odborní komisári, tzv. „Mystery Mani“, ktorí hodnotili u barmanov dodržiavanie rituálu Star Serve. Na základe výsledkov hodnotenia mohli barmani postúpiť do finále, pričom podmienky boli skutočne prísne - šancu bojovať o titul Majster v čapovaní piva Heineken a vyhrať atraktívne ceny pre seba a svoj podnik mohli získať iba barmani so 100%-ným hodnotením. Mená 11 postupujúcich barmanov a 5 šarmantných barmaniek nájdete na web stránke www.heineken.sk/StarServe. Veľké finále, počas ktorého sa rozhodne, kto z postupujúcich sa stane barmanskou hviezdou, sa uskutoční 22. septembra 2016 v bratislavskom River´s Clube.

 

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...