S ARCHITEKTOM NA BICYKLI SPOZNÁVAJTE RETRO TVARY TRNAVY

 
Spestrením tejto jesene budú cykloprehliadky, ktoré poskytnú možnosť pozrieť si Trnavu z iného pohľadu a zájsť aj na miesta, ktoré oko bežného návštevníka nevidí. To všetko s pomocou odborného výkladu architekta a na bicykloch!
Najzaujímavejšie industriálne objekty a pamiatky moderny mesta cyklistom predstaví architekt Miroslav Beňák. Počas prehliadky na bicykloch sa im naskytne úplne iný pohľad na mesto v kontraste so sakrálnymi pamiatkami v historickom centre.
V rámci dvojhodinových komentovaných cykloprehliadok architekt priblíži významné a mnohokrát nepovšimnuté objekty a miesta, ktoré formovali rozvoj a vzhľad Trnavy od polovice 19. storočia až po súčasnosť. „Plánovaná trasa začína na Hospodárskej ulici a nadšencov zavedie aj mimo historického centra chráneného hradbami. Počas prehliadky získajú nový pohľad na mnohé stavby ako napríklad Bellušov vodojem, trnavský cukrovar, ale aj kontroverzné objekty a sídliská z obdobia socializmu,“ hovorí Alexander Prostinák, manažér Turistického informačného centra - Región TIRNAVIA a dodáva, že „prehliadka sa dá absolvovať na vlastnom bicykli alebo je možné si ho zapožičať od Kolokolo.“
Prvá cykloprehliadka, 17. septembra, bude bezplatná v rámci Európskeho týždňa mobility. Cena ďalších prehliadok pre účastníkov na vlastnom bicykli je 3 €. Pre tých, ktorí si bicykel požičajú, je cena 5 €.
Vstupenky je možné si rezervovať telefonicky na tel. č. +421/33 32 36 440, e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., osobne v Turistickom informačnom centre – Región TIRNAVIA alebo na stránke http://bit.ly/RezervaciaCykloprehliadok.
Termíny cykloprehliadok: 17. 9. (bezplatná prehliadka), 24. 9., 25. 9., 1. 10.

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...