Kolonizácia sveta islamom

Svet se mení.

Svet se mení.
Svetová kultúra, odkaz našim deťom, bude úplne odlišná než tá, ktorú poznáme dnes. Budeme svedkami meniacej sa demografie sveta.

Z výskumov vyplynulo, že k udržaniu jednej kultúry po viac ako 25 rokov musí byť pôrodnosť vyššia než 2,11 dieťaťa na rodinu. Čokoľvek menšieho bude znamenať populačný úpadok kultúry.

Z historického hladiska sa žiadna kultúra nedokáže udržať s 1,9 dieťaťom na rodinu, pôrodnosť 1,3 dieťaťa na rodinu kultúra nemôže prežiť. Pretože k obnove je potreba 80 – 100 rokov a neexistuje žiadny finančný plán ako kultúru počas tejto doby udržať, inak povedané - pokiaľ majú dva páry rodičov po jednom dieťati a tí majú opäť len jedno dieťa a pokiaľ aj toto dieťa má len jedno dieťa, tak nám vyplynie, že zostane len jedna štvrtina vnúčat než prarodičov.
Pokiaľ by sa v roku 2006 narodilo jen 1 milión detí, je obtiažne nájsť v roku 2026 dva milióny pracovných síl medzi dospelými. S úbytkom populácie ubúda aj pôvodná kultúra..

V r. 2007 bola pôrodnosť nasledujúca: Francúzsko 1,8, Anglicko 1,6, Grécko 1,3, Nemecko 1,3, Taliansko 1,2, Španielsko 1,1!
Celkový pohľad na štáty Európskej únie vyzerá takto: pôrodnosť je takmer 1,38!
Jednoducho povedané – nie je možné nastávajúcui situáciu zachrániť a pôvodná európska kultúra vymiera! V priebehu niekoľkých rokov nebude Európa tak ako ju poznáme existovať.

Mladá populácia v Európe však neklesá. Prečo? Imigrácia. Islamská imigrácia.
Od roku 1990 zo vsetkých populácií ktoré vzrastajú v Európe tvoria islamskí imigranti 90% -nú väčšinu!!! Francúzsko: pôvodní Francúzi 1,8 dieťaťa na rodinu, Moslimovia: 8,11 dieťaťa na rodinu.

V tomto suverénnom štáte s jednou z najväčších kresťanských populácii na svete je v súčastnosti viac mešít než kostolov! 30% detí vo veku 20 a menej rokov sú moslimovia. Vo väčších mestách ako je napríklad Marseille, Nice a Paríž sa toto číslo mení na 45%!
V roku 2007 bude jeden z piatich Francúzov moslim. Do 39 rokov sa Francúzsko stane islamistickou krajinou.

V minulých 30-tich rokoch vzrástla islamská populácia vo Veľkej Británii z 82 000 osôb na hrozivých 2,5 milióna ľudí, čo je viac než 30-násobný nárast.
Aj tu je cez 1000 mešít, z ktorých niektoré boli pôvodne kostoly. V Holandsku tvorí celých 50% novorodencov moslimovia. V priebehu nasledujúcich pätnástich rokov bude polovica populácie Holandska tvorená moslimami.

V Rusku je viac než 23 miliónov moslimov, teda 1 z 5 obyvateľov je moslim, 40% ruskej armády budú islamisti. Iba v priebehu niekoľkých rokov bude v Belgicku 25% obyvateľov moslimovia a 50% novonarodených detí. Belgická vláda uviedla, že v roku 2025 sa celá 1/3 všetkých európskych detí narodí do moslimských rodín. Ostáva teda len 13 rokov...
Nemecká vláda bola prvá, ktorá o tejto veci prehovorila verejne.
V nedávnom čase uviedla: „Úpadok (nemeckej) populácie nemôže byť zastavený. Je to ako otáčajúca sa špirála, ktorá nedokáže zmeniť smer. Nemecko sa stane moslimským štátom v r. 2050.”
Muammar Kaddafi, zabitý Lýbijsky vodca, povedal: „ Sú tu znamenia. že Allah daruje víťazstvo islamu v Európe bez meča, bez zbraní, bez dobývania... Nepotrebujeme terorizmus, nepotrebujeme samovražedných atentátnikov. 50 a viac miliónov moslimov (v Európe) zmení Európu na moslimský kontinent v niekoľkých nasledujúcich desaťročiach.”

V súčastnosti žije v Európe 52 miliónov moslimov. Nemecká vláda očakáva zdvojnásobenie behom nasledujúcich 20-tich rokoch na 104 miliónov moslimov.
V pokračovaní sa pozrieme, ako to s touto otázkou vyzerá v Severnej Amerike.
Už teraz som zhrozený aj keď sa toho, dúfam, nedožijem.
Vedeli ste to?

autor: PJ

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...