Na poslednú chvíľu sa zmenil tvar pohára pre víťaza nadchádzajúcich majstrovstiev Európy vo futbale.

 Organizátori vychádzali z toho, že tento šport síce láka aj ženy, ale je najmä mužskou doménou. Spomínaná pohárová novinka je v tvare ľavého prsníka celebritnej modelky Kate Moss (prvý obrázok sprava). Odliatok zhotovili vo výhlásenej kováčskej dielni v Remeši.
Najprv z neho na sjúšku vyrobili pohár na šampanské. Do skleného prsníka Mossovej už nalievajú vo vybraných reštauráciách v Londýne a vraj perlivé výrazne lepšie chutí. Skoro ako materské... (druhý obrázok zľava )
Škoda ale, že sa nezachoval odtlačok prsníka cisárovnej Márie Terézie. To by bol víťazný pohár! Mala sedemnásť detí, nekojila a prsia jej bujneli do úžasných rozmerov. Odliatok jej prsníka ako kovový pohrát pre víťazov by muselo zdvíhať nad hlavu celé mužstvo a realizačný tím. (tretí obrázok zľava)
Tiež sa budú udelovať po prvý raz poháre za štvrté, teda nie medailové, miesto. Bude mať tvar prsníka modelky Twiggy, ktorá bola idolom krásy v období, keď nebezpečné bolo nielen dotýkať sa žien, ale čo i len o ne zavadiť, aby muži nemali po celom tele modriny.
V šesťdesiatich rokoch minulého storočia boli totiž v móde ploché modelky. Taká Twiggy, ktorú si môžete predstaviť ako tenkú fošňu s ostrými hranami zabalenú v látke, mala priemer hrude mínus dvadsať centimetrov. Miery Twiggy sa zachovali a tak nič nebránilo vytvoriť pohár pre nešťastníkov, ktorí skončia tesne pred medailami.
 
Autor: Milan Nemec

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...