Kancovka: minerálka, ktorá ho zdvihne!

Chceme vám pomôcť zbaviť sa najväčších trampôt. Ponúkame zázrak, ktorý vyviera v slovenských horách. Minerálka Kancovka zaručene spôsobí neustále skornatenie mužského údu a teda stav úplnej rodinne blaženosti.

Chceme vám pomôcť zbaviť sa najväčších trampôt. Ponúkame zázrak, ktorý vyviera v slovenských horách. Minerálka Kancovka zaručene spôsobí neustále skornatenie mužského údu a teda stav úplnej rodinne blaženosti.

Vyviera pri Sačurove v Slánskych vrchoch pod vrchom Šimonka. Už v stredovekých legendách sa hovorilo o tamojších mužoch, že sa im pomaly až do osemdesiatky chcelo. A aj im to fungovalo. Známa je povesť o tamojšom lúpežnom rytierovi Branúdovi. Tento 87 ročný kmeť sial v 16. storočí strach a hrôzu medzi poddanými dievkami. Denne ich stačil obšťastniť desať až dvanásť. Samozrejme s následkami. Nakoniec sa chlapi z dedín okolo jeho hradu na vrchu Šimonka dali dohromady a rytiera polapali. Prvé čo mu urobili, zbavili ho mužnosti, hoci sa starec udatne bránil. Z toho aj jeho ľudové pomenovanie - rytier Branúd (Bran úd v stredovekej slovenčine znamenalo v preklade ochraňuj si svoj poklad).

Pod zrúcaninami hradu objavili východoslovenskí mineralógovia prameň, ktorý má mimoriadne zloženie vody. Nazvali ho prameňom mužnosti. Voda obsahuje až 80 percent katiónového kalcitu. Pravidelné pitie vody spôsobuje nielen kôrnatenie ciev, čiže sklerózu, ale čo je mimoriadne dôležité, tiež zúženie ciev. Preto v mužskom úde stačí minimálny tlak krvi. Penis je hneď v pozore. V pohotovostnom stave vydrží až 3 hodiny!

Pravidelné pitie vody z prameňa (asi liter denne), spôsobuje malé ťažkosti. Partnera budete musieť zamknúť doma a nepúšťať ho medzi ľudí alebo mu kúpiť riadne vystužený široký zimník. Nedržanie odporúčaných dávok zapríčiňuje aj masívnu stareckú sklerózu v každom veku. Vo vašom prípade nie je na škodu, lebo váš partner vás každý deň bude doma vítať ako novú osobu a ako k neznámej partnerke sa bude k vám v posteli správať. Okrem toho hneď po milostnom akte zabudne, že niečo bolo a bude mať chuť znova.

Prameň mužnosti sa už stáča a onedlho by sa mal objaviť na trhu ako pramenistá voda pod názvom Kancovka. Skúste sa opýtať čašníka, či ju už v ich podniku majú!

V tomto článku sa použili produkty, že až no.

Ondrej Klimenko

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...