Mimozemšťania na Slovensku sú iní...

 
Emeritný kanadský minister obrany Paul Hellyer vystúpil vo vysielaní televíznej stanice Russia Today šokoval a prekvapil svet s vyhlásením, že dávno dobre vie, že náš svet zdieľame s mimozemšťanmi. Povedal, že existuje 80 rôznych rás mimozemšťanov. Väčšina z nich je podľa neho dobrých a chcú nám pomáhať. Okrem jednej či dvoch rás. Najmenej štyri rasy navštevujú našu planétu tisícky rokov. Veľmi sa im nepáči spôsob nášho života, najmä zbrojenie , vojny a znečisťovanie planéty.
Kanaďan popísal niekoľko ich druhov mimozemšťanov. Napríklad „veľkých bielych“, ktorí spolupracujú s americkým letectvom v Nevade. Ich ženy, preoblečené za mníšky, chodia nakupovať do Las Vegas. Nikto ich zatiaľ neodhalil. Ďalšou skupinkou, ktorá nám behá podľa Helleyera po Zemi, sú „malí siví“. Majú veľmi slabé ruky a nohy a veľkú hlavu. Merajú asi päť stôp. O skupine "nordických blondiakov" povedal Hellyer, že keby sme nejakých z nich stretli na ulici, tak si myslíme, že ide o turistu z Dánska a tak podobne.
Najviac ma upútala kreativita mimozemských manželiek, ktoré v snahe dostať sa do obchodov zvolia geniálny prevlečenie za mníšky. Mohli by síce mať dokonalejšie prestrojenie za zahalenú moslimskú bárišňu, ale to v Amerike neradno používať ako niečo nenápadné, čo splynie s davom bez toho aby sa nerozutekal kade ľahšie, keď s v obchode podobne ustrojená teta zjaví. Mníšky ovešané nákupnými taškami sú V USA predsa len o niečo nenápadnejšie.
Bývalý kanadský minister obrany má úctyhodný vek, 91 rokov. Ministroval v rokoch 1963 až 1967 a teraz ako vidno si naplno užíva stareckú demenciu. Jej razantnému rozvoju pomôže, ak sa starec v jeho stave znovu ocitne pred TV kamerou. Nikto nie je schopný, aby zrátal koľko je vo vesmíre planét, ani na koľkých z nich je život a koľko je druhov mimozemských civilizácií. Veď si presne nevieme spočítať koľko druhov foriem druhov života existuje na našej rodnej planéte. Pán Hellyer je na to pripravený a čo chvíľa všetko zráta.
Má na to dobrý korienok. Vyštudoval v Kalifornii a podľa jeho prísažných vyhlásení bývalý prezident Bush odsúhlasil vojenskú základňu na Mesiaci kvôli medzi galaktickým vojnám, máme požiadať mimozemšťanov, aby nám pomohli zachrániť planétu pred globálnym otepľovaním a v americkej vláde sedia dvaja mimozemšťania, ale odmietol povedať ktorí. S tým posledným súhlasím s výhradou, že ich je omnoho viac, lebo USA si zo Zeme robia pokusné laboratórium. Ako keby plánovali mimogalaktické presídľovanie pre Ufónov.
Ale aby si emeritný pán minister nemysleli, že nás na Slovensku týmto vyhlásením šokoval. My máme vlastných mimozemšťanov. Nie sú šediví s veľkými očami, ani svoje manželky neposielajú ako mníšky po nákupoch. Naši sú tmaví, hluční a dávajú nám citlivých ufológom na vedomie, že sem nepatria, lebo prišli z inej planéty, kde vládnu úplne iné civilizačné hodnoty. Prekvapila ich naša sloboda, keď si môžu robiť čo chcú, ale im sa nechce. Radšej nariekajú, že chceš, ale nikto ich nepotrebuje a bežne vynadajú bežne pozemšťanom, že sú tak drzí, že sa im nechce robiť na úbohých mimozemšťanov, ktorí sa nemôžu vrátiť domov na ich planétu, lebo lietajúce taniere hneď po prílete dali do zberu. Upustili od tvorby záhadných obrazcov v obilí, radšej vytvárajú neidentifikovateľné vyryté plochy na poliach so zemiakmi. Bývajú v polorozpadnutej chatrči bez elektriny, no na streche majú satelit, cez ktorý dostávajú inštrukcie z domovskej planéty ako lepšie ľudstvu škodiť.
Namiesto podpisu autora je autopoprtrét s nadšeným milovníkom skutočného umenia.

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...