Sprísnia sa podmienky chovu bojových poslancov

 
Parlament v priebehu týždňa prerokuje novelu zákona, ktorý má drasticky upraviť podmienky chovu a držania plemien bojových poslancov a poslancov so sprísneným držaním (ďalej len PBPaPSD). Predložila skupina poslancov a chcú zostať v anonymite aby ich PBPaPSD ešte pred prerokovaním novely nepohrýzli, nevyfackali či verbálne nedokaličili. Novelu navrhujú „z dôvodu akútnej potreby riešenia nárastu nebezpečných útokov poslancov niektorých plemien, ktoré mali za následok ublíženie na zdraví alebo úcte iných poslancov.“
Podľa nvrhovanej novely začne platiť prísny zákaz voľného pobehovania PBPaPSD bez náhubku a vôdzky vo vzdialenosti do 568 km od budovy parlamentu na bratislavskom hradnom vrchu všetkým smermi. Teda nielen na všetky svetové strany, ale tiež hore do vzducu a dole do zeme.
V priestoroch SNR ich bude môcť vodiť iba osoba odborne spôsobilá na ovládanie PBPaPSD s overeným dokladom o úspešnom absolvovaní výcviku PBPaPSD. Tieto plemená poslancov budú uložené počas rokovania parlamentu do chovného priestoru v suteréne budovy SNR vedľa garáží. Ak budú chcieť vystúpiť v parlamente, osoba odborne spôsobilá im nasadí náhubok a na vôdcke dovedie do sály.
Bez náhubku a vôdzky majú PBPaPSD povolený voľný pohyb v parlamentnom bufete a neďalekej reštaurácii Parlamentka, lebo plná miska urobí nielen z plemena bojového psa láskavú bytosť.
 
Autor: Milan Nemec

Gzoznam.sk, prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg firiem a živnostníkov. Katalóg plný funkcií a prekvapení. Register firiem, ktorý sa neustále zlepšuje.

Prihláste sa na odber newsletteru.

Odporúčané firmy

Losstav

K základom spokojného bývania ...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy ...

Overené zákazníkmi

Nábytok Rosina

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Velkoobchod MFP papier

Hlavnou činnostou našej firmy je vypraco...

Stavebná firma Scandi Haus SK

Scandi Haus SK s.r.o. je poprednou spolo...